Jobs

Afbraakwerken

Afbraakwerken behoren sinds het prille begin tot de kernactiviteiten van Baldewijns. Sindsdien hebben wij op continue wijze onze expertise verfijnd.
U kan bij ons terecht voor alle soorten afbraakprojecten, van een volledige sloop tot de meer secure werken, zoals de gedeeltelijke ontmanteling van gebouwen, bijvoorbeeld in het kader van een renovatie.

Wat mag u
van ons verwachten?

Afbraakwerken zitten in ons DNA. Wij zorgen voor een professioneel en kostenefficiënt resultaat binnen de vooropgestelde deadline. Hierbij verliezen we het aspect van de veiligheid niet uit het oog.

Baldewijns investeert continu in opleidingen, technieken en materieel om de aangenomen werken op een veilige en correcte wijze uit te voeren. Onze VCA-certificatie is hiervan een duidelijk bewijs.

Volledige sloop of gedeeltelijke ontmanteling van gebouwen, bruggen, …
In en rond het water:
bruggen, kades, obstakels onder water, …
Veilige uitvoering van de werken:
deskundige verwijdering van asbest
Focus op volledige recycling van het puin voor hergebruik als funderingsmateriaal

Hoe maken
onze doordenkers en doordrijvers
het verschil?

Wij geloven niet in onmogelijke opgaves en zoeken samen met u naar creatieve oplossingen voor de uitvoering van uw project.

Dankzij onze veelzijdigheid qua activiteiten en ons hoogwaardig materieel hoeven we geen beroep te doen op een externe partij. Zo verloopt uw project sneller en efficiënter.

Project afgerond? Hier stopt het verhaal niet voor ons. Want het puin uit uw project krijgt een nieuw leven.

Op onze breekwerf en betoncentrale wordt het puin verwerkt tot gestabiliseerd zand of magere beton.

Afbraakwerken bij Baldewijns:
wat zijn de voordelen voor uw bedrijf?

We maken maximaal gebruik van het water. Waar mogelijk transporteren we materieel, bouwmateriaal en puin via het water.

Doordat wij over eigen varend materieel en overslagkranen beschikken, kunnen we dit transport volledig in eigen beheer uitvoeren. Wij zorgen voor de coördinatie van begin tot eind.

Dit biedt onmiskenbare voordelen, zowel op gebied van kostenbeheersing voor uw project als op gebied van duurzaamheid. Zo vermijden we files onderweg en besparen we tientallen vrachtwagenritten. Met het transport van één volle duwbak houden we maar liefst honderd volle vrachtwagens van de baan.

“Afbraakwerken zitten in ons DNA. Wij garanderen u een professioneel, kostenefficiënt resultaat binnen de vooropgestelde deadline.“
Steven Lisens - Zaakvoerder
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en stel ons uw project voor.

Projecten

wij zijn
doordenkers+doordrijvers

Er zijn twee soorten mensen die vorm geven aan onze wereld. Wij noemen ze de doordenkers en de doordrijvers. Bij Baldewijns brengen we ze samen. Zodat u blindelings op ons kan vertrouwen en weet dat het goedkomt met uw project. Hoe diep het water ook is.

Doordenkers zien deze wereld anders. Als anderen zich blindstaren op het probleem, komen zij met de inventieve oplossing. En waar anderen zich vastvaren, kiezen zij voor de creatievere route richting bestemming.

Doordrijvers zijn doeners. Met in zich een bron van onverzettelijkheid. Die maakt dat ze nooit opgeven, ook al steekt het even tegen. Als de rest roemloos ten onder gaat, net dan komen zij boven water. Volhardend, met opgestroopte mouwen.