Jobs

Over ons

Bij Baldewijns zijn we doordenkers én doordrijvers. En dat mag u heel letterlijk nemen. Gaat niet? Bestaat niet. Als er een oplossing is, dan zullen wij ze vinden. En die oplossing is volledig op maat.

Met welk project u als klant ook naar ons toestapt, wij trekken elk idee tien keer binnenstebuiten voordat we definitief aan de slag gaan. Hiervoor doen we beroep op alle kennis en ervaring binnen Baldewijns. Zowel intern als in the field gooien we onze ankers uit, want er bestaat niet zoiets als twee identieke projecten.

En die kennis drijven we door. Wij bieden oplossingen waar anderen vastlopen, waardoor u als bedrijf heel wat tijd en kosten bespaart. Dit dankzij onze grote bijkomende expertise op vlak van waterbouw en -transport die volledig complementair is met al onze aangeboden diensten.

Baldewijns in 6 zinnen

Wij zijn…

 • … een familiebedrijf met een duidelijke toekomstvisie, met nog altijd dezelfde passie en gedrevenheid als op dag één;
 • … een organisatie met jarenlange ervaring op diverse domeinen, van grond- en afbraakwerken, tot transport en recycling, met focus op het water;
 • … professioneel, zowel op vlak van infrastructuur, personeel als materieel;
 • … enorm flexibel en spelen daardoor kort op de bal;
 • … leergierig en oprecht geïnteresseerd in de input van anderen, zowel intern als extern;
 • … fan van een persoonlijke aanpak. Onze deur staat altijd open voor vragen en advies;

Respect voor geschiedenis…

Baldewijns is van oorsprong een familiebedrijf gespecialiseerd in transport, grond- en afbraakwerken. Sinds de oprichting in 1984 kenden we een snelle groei op vlak van expertise en machinepark.

Begin jaren 2000 namen we onze intrek in onze huidige kantoren in Kuringen, Hasselt. Meteen ook tijd voor de nieuwe generatie om toe te treden tot het Baldewijns-team, gevolgd door nieuwe activiteiten, zoals containertransport, slibvervoer en vooral waterbouw. En een eigen breekwerf en betoncentrale in Stokrooie.

… focus op wat komt

Al die nieuwe kennis en ervaring blijven we continu verfijnen. Baldewijns is vandaag actief rond, op én in het water, een aanpak die alleen maar extra mogelijkheden en voordelen oplevert voor u als klant en voor het milieu.

Maar we zouden geen doordenkers en doordrijvers zijn als we ook niet volop richting toekomst kijken. We houden de markt nauwlettend in de gaten en weten waar de opportuniteiten zitten. Als potentiële klant kan u dus rekenen op continuïteit en op een betrouwbare partner op korte en op lange termijn, want wij anticiperen op elke uitdaging. Onze toekomstige nieuwe vestiging, in Beringen net naast het Albertkanaal, versterkt deze toekomstvisie.

Wie is wie?

Josette Baldewijns
 • Zaakvoerder
 • Boekhouding
 • Personeelszaken
Valère Lisens
 • Werfopvolging
 • Calculatie
Steven Lisens
 • Zaakvoerder
 • Werfopvolging
 • Calculatie
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en stel ons uw project voor.

wij zijn
doordenkers+doordrijvers

Er zijn twee soorten mensen die vorm geven aan onze wereld. Wij noemen ze de doordenkers en de doordrijvers. Bij Baldewijns brengen we ze samen. Zodat u blindelings op ons kan vertrouwen en weet dat het goedkomt met uw project. Hoe diep het water ook is.

Doordenkers zien deze wereld anders. Als anderen zich blindstaren op het probleem, komen zij met de inventieve oplossing. En waar anderen zich vastvaren, kiezen zij voor de creatievere route richting bestemming.

Doordrijvers zijn doeners. Met in zich een bron van onverzettelijkheid. Die maakt dat ze nooit opgeven, ook al steekt het even tegen. Als de rest roemloos ten onder gaat, net dan komen zij boven water. Volhardend, met opgestroopte mouwen.