Jobs

Waterbouw

Doorheen de jaren breidde het aantal opdrachten op gebied van waterbouw in sneltempo uit. Vandaag bieden we een service aan zonder gelijke: flexibel en volledig op maat van uw project.

Wat mag u
van ons verwachten?

We beschikken over het nodige materieel om de meest uiteenlopende waterbouwwerken tot een goed eind te brengen, telkens binnen de beoogde deadline.

Voorbeelden hiervan: het slopen van kademuren of een brug over het water, het demonteren van stalen bruggen, het verdiepen of verbreden van een kanaal, het verwijderen van obstakels in het water, het plaatsen van steenbestortingen, …

Alle sloopwerken op, rond en in het water
Grond- en infrastructuurwerken in en rondom het water:
baggerwerken, verbreden kanalen, wegeniswerken, …
Modern en gespecialiseerd materieel, aangepast aan de concrete noden op de werf
Eigen varend materieel
Toekomstgerichte investeringen

Hoe maken
onze doordenkers en doordrijvers
het verschil?

Ons veelzijdig activiteitenpakket en eigen varend materieel maakt dat we u een totaaloplossing kunnen bieden.

Deze totaalservice koppelen we aan de gedrevenheid van een kleine starter. Met een gedreven team met maar één doel voor ogen: het doen slagen van uw project.

Bij Baldewijns denken we ook actief mee over innovatie en over het ontwerp van ons materieel, zodat we onze werkwijze zo goed mogelijk kunnen aanpassen aan de concrete noden op de werf. We laten ons hierbij inspireren en adviseren door binnen- en buitenlandse topspelers.

En wat brengt de toekomst? Ook hier zijn we elke dag mee bezig. Zo behoren haven- en offshore-opdrachten straks zeker tot de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat onze machines non-stop mee evolueren.

Waterbouw bij Baldewijns:
wat zijn de voordelen voor uw bedrijf?

U kan op elk moment van de samenwerking rekenen op een betrouwbare, flexibele partner, met jarenlange ervaring en een unieke expertise op vlak van waterbouw. Net dankzij die flexibiliteit verloopt uw project op een vlotte, kostenefficiënte en duurzame manier.

“Onze watergebonden activiteiten versterken al onze andere diensten.
Waardoor we betere en (kosten)efficiëntere oplossingen vinden.“
Steven Lisens - Zaakvoerder
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en stel ons uw project voor.

Projecten

wij zijn
doordenkers+doordrijvers

Er zijn twee soorten mensen die vorm geven aan onze wereld. Wij noemen ze de doordenkers en de doordrijvers. Bij Baldewijns brengen we ze samen. Zodat u blindelings op ons kan vertrouwen en weet dat het goedkomt met uw project. Hoe diep het water ook is.

Doordenkers zien deze wereld anders. Als anderen zich blindstaren op het probleem, komen zij met de inventieve oplossing. En waar anderen zich vastvaren, kiezen zij voor de creatievere route richting bestemming.

Doordrijvers zijn doeners. Met in zich een bron van onverzettelijkheid. Die maakt dat ze nooit opgeven, ook al steekt het even tegen. Als de rest roemloos ten onder gaat, net dan komen zij boven water. Volhardend, met opgestroopte mouwen.