Jobs

Transport

Onze transportafdeling organiseert het transport van grond, bouwpuin en materieel, komende van onze eigen werven of op vraag van derde partijen. Afhankelijk van de concrete situatie kunnen we dit transport uitvoeren via het land of via het water.

Voorts heeft Baldewijns de nodige ervaring en het vereiste materieel voor het transport van ontwaterd slib. Tot slot kan u bij ons terecht voor de huur van containers.

Wat mag u
van ons verwachten?

Al sinds de beginjaren zijn we bij Baldewijns een betrouwbare partner op vlak van transport.

Ons bedrijf beschikt over een uitgebreide en moderne vloot en is in staat om quasi elke type van transport voor u te verzorgen: van puin, grondstromen, materieel, tot ontwaterd slib en containers.

Ook bent u bij ons bij aan het juiste adres voor de huur van afzetcontainers, met afmetingen van 8 tot 35 m3. Ons bedrijf heeft meer dan 250 containers ter beschikking die overal inzetbaar zijn, waardoor wij bijzonder flexibel kunnen inspelen op uw vraag.

Transport van puin, bouwmaterieel, slib en grondstromen
Uitgebreid en modern wagenpark
Transport zowel over de weg als via het water, met eigen varend materieel en overslagkranen
Verhuur van containers

Hoe maken
onze doordenkers en doordrijvers
het verschil?

Bij Baldewijns zijn we voorzien op kleine, middelgrote en grote transportopdrachten. In nauw overleg bepalen we de meest rendabele oplossing.

Het wegennet geraakt almaar meer verzadigd. Hierdoor wint het transport over het water meer en meer aan belang. Dankzij onze eigen vloot en overslagkranen kunnen we dergelijk transport in eigen beheer uitvoeren.

Gecombineerd met onze vloot van vrachtwagens kunnen we op deze manier uw transport zo efficiënt mogelijk organiseren.

Daarnaast heeft ons bedrijf de afgelopen jaren een bijzondere expertise opgebouwd op gebied van het transport van ontwaterd slib, telkens volgens de voorschriften van de Mestbank. Voor dit transport beschikken we over wagens met grote laadcapaciteit, waterdichte opleggers en slibcontainers.

Transport bij Baldewijns:
wat zijn de voordelen voor uw bedrijf?

Wij bieden u oplossingen voor elke grootte van transport, tegen een duidelijk afgesproken en faire prijs. Daarnaast garanderen we u degelijk onderhouden en dus betrouwbaar materieel. Dit alles gecombineerd met een vlekkeloze coördinatie en service van begin tot eind.

Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn we altijd in staat om extra mankracht en capaciteit in te schakelen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat we nooit voor verrassingen of oponthoud komen te staan, zodat we uw project binnen de deadline afronden.

“Al sinds de beginjaren zijn we bij Baldewijns een betrouwbare partner op vlak van transport.“
Steven Lisens - Zaakvoerder
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en stel ons uw project voor.

wij zijn
doordenkers+doordrijvers

Er zijn twee soorten mensen die vorm geven aan onze wereld. Wij noemen ze de doordenkers en de doordrijvers. Bij Baldewijns brengen we ze samen. Zodat u blindelings op ons kan vertrouwen en weet dat het goedkomt met uw project. Hoe diep het water ook is.

Doordenkers zien deze wereld anders. Als anderen zich blindstaren op het probleem, komen zij met de inventieve oplossing. En waar anderen zich vastvaren, kiezen zij voor de creatievere route richting bestemming.

Doordrijvers zijn doeners. Met in zich een bron van onverzettelijkheid. Die maakt dat ze nooit opgeven, ook al steekt het even tegen. Als de rest roemloos ten onder gaat, net dan komen zij boven water. Volhardend, met opgestroopte mouwen.