Jobs

Grondwerken

Niet alleen afbraakwerken hebben ons gevormd tot wie we vandaag zijn. Ook het uitvoeren van grondwerken zit in het diepste van het Baldewijns-DNA.

Wat mag u
van ons verwachten?

Baldewijns heeft decennialange ervaring op vlak van grondwerken, zoals het uitgraven van bouwputten voor grote kelders, parkeergarages of industriehallen. Ook het nivelleren van bouwgrond en het stabiliseren van de ondergrond behoren tot onze expertise. Daarnaast verzorgen we de aan- en afvoer van grondstromen, hetzij via de weg, hetzij via het water.

Traditionele grondwerken:
uitgraven van bouwputten, bouwrijp maken van (industrie)terreinen, …
Watergebonden grondwerken:
baggerwerken en aanleggen van oeverconstructies
Strenge kwaliteits-, milieu- en veiligheidsgaranties
Hoogwaardig materieel:
kranen en graafwerktuigen voorzien van de modernste 3D-besturing

Hoe maken
onze doordenkers en doordrijvers
het verschil?

Uw project is niet zoals dat van een ander. U mag rekenen op een doordachte en creatieve aanpak, op basis van jarenlange ervaring en expertise. Doordat onze machines voorzien zijn van 3D-besturing en bestuurd worden door de allerbeste vaklui kunnen we extra accuraat te werk gaan.

Onze unieke manier van werken, zowel op als naast het water, laat bovendien toe om grondstromen en materieel over het water te vervoeren. Dankzij ons eigen varend materieel en overslagkranen bieden we u heel wat extra kostenefficiënte opties.

Grondwerken bij Baldewijns:
wat zijn de voordelen voor uw bedrijf?

Wij zijn uw partner voor elk type grondwerk, ongeacht of we op het vasteland of in het water aan de slag moeten.

Bovendien zijn we qua materieel en transport optimaal voorbereid op voorziene én onvoorziene omstandigheden. Zo beschikken we over eigen pontons, duwbakken en een hoogwaardig en goed uitgerust machinepark, voorzien van de modernste technologie.

Waar mogelijk voeren we de grond volledig per schip aan en af, zonder dat we hiervoor een derde partij hoeven in te schakelen.

Zowel op gebied van duurzaamheid als op gebied van kostenbeheersing biedt dit de nodige voordelen. We vermijden files onderweg en besparen tientallen vrachtwagenritten. Met het transport van één volle duwbak houden we maar liefst honderd volle vrachtwagens van de baan.

“U kan letterlijk met elk project bij ons terecht, ongeacht of we op het vasteland of in het water aan de slag moeten.“
Steven Lisens - Zaakvoerder
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en stel ons uw project voor.

Projecten

wij zijn
doordenkers+doordrijvers

Er zijn twee soorten mensen die vorm geven aan onze wereld. Wij noemen ze de doordenkers en de doordrijvers. Bij Baldewijns brengen we ze samen. Zodat u blindelings op ons kan vertrouwen en weet dat het goedkomt met uw project. Hoe diep het water ook is.

Doordenkers zien deze wereld anders. Als anderen zich blindstaren op het probleem, komen zij met de inventieve oplossing. En waar anderen zich vastvaren, kiezen zij voor de creatievere route richting bestemming.

Doordrijvers zijn doeners. Met in zich een bron van onverzettelijkheid. Die maakt dat ze nooit opgeven, ook al steekt het even tegen. Als de rest roemloos ten onder gaat, net dan komen zij boven water. Volhardend, met opgestroopte mouwen.