Jobs

Innovatie

Water onderscheidt ons van de rest

Sinds we in de jaren 2000 onze traditionele activiteiten uitbreidden en versterkten met watergebonden activiteiten en materieel kunnen we letterlijk en figuurlijk wateren bevaren waar anderen rechtsomkeer moeten maken. Want zo zijn we in staat om flexibeler dan ooit te werken. Een metershoge kraan over het water transporteren zonder dat we uitzonderlijk vervoer over de weg moeten organiseren? Een brug over het kanaal afbreken vanop het water? Het zijn maar enkele voorbeelden. De voordelen zijn enorm.

Elk project is maatwerk

Er bestaan geen twee dezelfde projecten. Ook al vertonen sommige projecten gelijkenissen met elkaar, toch zijn er cruciale verschillen waardoor we de situatie telkens anders én op maat moeten aanpakken.

Wij denken op een frisse en open manier met u mee, en sluiten niets zomaar op voorhand uit. Dankzij onze nauwe verbondenheid met het water, kunnen we ons bovendien extra flexibel opstellen om uw project zo kostenefficiënt mogelijk af te ronden.

Hypermodern materieel

We investeren bewust in materieel van de hoogste kwaliteit. Baldewijns beschikt over een uitgebreid en modern machinepark, van gespecialiseerde kranen tot vrachtwagens, dumpers en frezen. De investeringen blijven niet beperkt tot het zware materieel: we kiezen bewust voor de nieuwste softwareoplossingen, om ons zwaar geschut zo accuraat en efficiënt mogelijk te kunnen inzetten.

Onze groeiende focus op de waterbouw gaat gepaard met investeringen in eigen watergebonden materieel, zoals pontons en duwbakken. Hierdoor kunnen we competitieve prijzen aanbieden en dubbel zo snel schakelen tijdens de werken zelf.

Bijleren van iédereen

Ook wij leren nog elke dag opnieuw bij. Dit dankzij de ruime ervaring van onze eigen mensen, zowel achter het bureau als in the field. Daarnaast leggen we ook regelmatig ons oor te luister bij externe partners, zowel voor het ontwikkelen als het vervaardigen van ons materieel, zoals kranen en pontons. Hun best practices maken het verschil op korte en lange termijn.

Wij denken jaren vooruit

De wereld stopt niet met veranderen: bruggen worden ouder, het verkeer neemt toe, wegen worden breder, schepen worden groter, waterwegen worden dieper, … Bij Baldewijns houden we daarom constant de vinger aan de pols.

Zo investeren we in een nieuwe vestiging in Beringen, net naast het Albertkanaal, om onze activiteiten extra kracht bij te zetten en om onze groei te verzekeren. Daarnaast blijven we gericht investeren in ons materieel, zodat we zonder problemen tegemoet kunnen komen aan de veranderende eisen van de markt.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en stel ons uw project voor.

wij zijn
doordenkers+doordrijvers

Er zijn twee soorten mensen die vorm geven aan onze wereld. Wij noemen ze de doordenkers en de doordrijvers. Bij Baldewijns brengen we ze samen. Zodat u blindelings op ons kan vertrouwen en weet dat het goedkomt met uw project. Hoe diep het water ook is.

Doordenkers zien deze wereld anders. Als anderen zich blindstaren op het probleem, komen zij met de inventieve oplossing. En waar anderen zich vastvaren, kiezen zij voor de creatievere route richting bestemming.

Doordrijvers zijn doeners. Met in zich een bron van onverzettelijkheid. Die maakt dat ze nooit opgeven, ook al steekt het even tegen. Als de rest roemloos ten onder gaat, net dan komen zij boven water. Volhardend, met opgestroopte mouwen.