Jobs

Infrastructuurwerken

Voor de uitvoering van uw infrastructuurwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Baldewijns heeft de nodige ervaring en het geschikte materieel in huis om uw infrastructuurwerken tot een goed einde te brengen, al dan niet in combinatie met overige werken die we verrichten.

Wat mag u
van ons verwachten?

Het aanleggen van parkings, wegverharding, het voorzien van riolering en wegenis: Baldewijns neemt uw infrastructuurwerken graag voor haar rekening. Wij hebben het geschikte materieel in huis om deze werken accuraat uit te voeren, binnen het afgesproken tijdsbestek.

Riolering (beton, pvc, PE), verharding (klinkers, beton, asfalt, …), onderfundering, …
Eigen productie van onder andere gestabiliseerd zand, magere beton, …
Expertise in waterdoorlatende verhardingen

Hoe maken
onze doordenkers en doordrijvers
het verschil?

Niet alleen recupereren en sorteren we het puin op onze werven, we recycleren ook het overgrote deel ervan. En we zetten het op zijn beurt in als bouwmateriaal voor infrastructuurwerken.

Hiervoor vervoeren we het puin – indien mogelijk over het water – naar onze recyclagepunten. Lees hier alles over onze eigen breekwerf en betoncentrale.

Infrastructuurwerken bij Baldewijns:
wat zijn de voordelen voor uw bedrijf?

Wij zorgen voor een betrouwbare flow tussen grondwerken en infrastructuurwerken zonder dat u beroep hoeft te doen op een bijkomende speler. Daarnaast werken we met eigen recyclagepunten en vervoeren we waar mogelijk over het water. Dit biedt onmiskenbare voordelen, zowel op gebied van kostenbeheersing als op gebied van duurzaamheid.

“Wij zorgen voor een betrouwbare flow tussen grondwerken en infrastructuurwerken .“
Steven Lisens - Zaakvoerder
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en stel ons uw project voor.

Projecten

wij zijn
doordenkers+doordrijvers

Er zijn twee soorten mensen die vorm geven aan onze wereld. Wij noemen ze de doordenkers en de doordrijvers. Bij Baldewijns brengen we ze samen. Zodat u blindelings op ons kan vertrouwen en weet dat het goedkomt met uw project. Hoe diep het water ook is.

Doordenkers zien deze wereld anders. Als anderen zich blindstaren op het probleem, komen zij met de inventieve oplossing. En waar anderen zich vastvaren, kiezen zij voor de creatievere route richting bestemming.

Doordrijvers zijn doeners. Met in zich een bron van onverzettelijkheid. Die maakt dat ze nooit opgeven, ook al steekt het even tegen. Als de rest roemloos ten onder gaat, net dan komen zij boven water. Volhardend, met opgestroopte mouwen.