Jobs

Materieel

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Maar dat houdt natuurlijk in dat we over het juiste materieel moeten beschikken om de opdracht tot een goed einde te brengen.

Baldewijns investeert daarom gericht in het allerbeste en betrouwbaarste materieel, met oog voor de toekomst.

Een greep uit ons ruim aanbod.

Varend materieel

Dankzij onze eigen vloot aan duwbakken en pontons kunnen we onze watergebonden activiteiten en onze transporten over het water in eigen beheer uitvoeren.

Kranen: long reach kranen, overslagkranen en sloopkranen

Wij beschikken over een modern en gevarieerd gamma aan kranen, van long reach kranen tot overslagkranen en sloopkranen. Waar vereist wordt samen met internationale experten bekeken welke technische aanpassingen gedaan kunnen worden om onze kranen in de best mogelijke omstandigheden te kunnen inzetten.

Liebherr R984 C (180 ton)

De Liebherr R984 C verdient een bijzondere vermelding: 180 ton zwaar, uitgerust met een demonteerbare en aanpasbare long reach kraanarm, die tot wel 22 meter diep reikt. Voor het ontwerp en de constructie van deze kraanarm en de aanpassingen aan de kraan werd nauw samengewerkt met internationale specialisten op het veld. Deze gigant is inzetbaar voor de meest uiteenlopende opdrachten, zowel onder water als op het land.

Rijdend materieel

Onze uitgebreide en moderne vloot bestaat onder andere uit vrachtwagens, kipladers, dumpers en diepladers. Voor het transport van ontwaterd slib beschikken we over aangepaste containers en voertuigen.

Hoe kunnen we uw project op weg zetten?
Geïnteresseerd in welk materieel we kunnen inzetten voor uw project? Vraag het ons meteen.

wij zijn
doordenkers+doordrijvers

Er zijn twee soorten mensen die vorm geven aan onze wereld. Wij noemen ze de doordenkers en de doordrijvers. Bij Baldewijns brengen we ze samen. Zodat u blindelings op ons kan vertrouwen en weet dat het goedkomt met uw project. Hoe diep het water ook is.

Doordenkers zien deze wereld anders. Als anderen zich blindstaren op het probleem, komen zij met de inventieve oplossing. En waar anderen zich vastvaren, kiezen zij voor de creatievere route richting bestemming.

Doordrijvers zijn doeners. Met in zich een bron van onverzettelijkheid. Die maakt dat ze nooit opgeven, ook al steekt het even tegen. Als de rest roemloos ten onder gaat, net dan komen zij boven water. Volhardend, met opgestroopte mouwen.