Jobs

Een nieuwe merkidentiteit

Er zijn twee soorten mensen die vorm geven aan onze wereld.
Wij noemen ze de doordenkers en de doordrijvers.

Doordenkers

Doordenkers zien deze wereld anders. Als anderen zich blindstaren op het probleem, komen zij met de inventieve oplossing. Waar anderen zich vastvaren, kiezen zij voor de creatievere route richting bestemming.

Doordrijvers

Doordrijvers zijn doeners. Met in zich een bron van onverzettelijkheid. Die maakt dat ze nooit opgeven – ook al steekt het even tegen. Als de rest roemloos ten onder gaat, net dan komen zij boven water. Volhardend, met opgestroopte mouwen.

Bij Baldewijns brengen we ze samen. Zodat u blindelings op ons kan vertrouwen. En weet dat het goedkomt met uw project. Hoe diep het water ook is.

Waarom een nieuwe merkidentiteit ?

Een lange staat van dienst hebben, biedt onmiskenbare voordelen: zo bouwden we als familiebedrijf de afgelopen 35 jaar tonnen kennis en ervaring op en wisten we ons sterk te positioneren in de markt. Maar de wereld verandert. Opdrachten worden groter en grootser, materieel wint snel aan moderniteit.

“De nieuwe merkidentiteit is wat ons betreft een enorm schot in de roos. De rebranding legt perfect de nadruk op tegelijkertijd onze sterke werknemers en onze unieke aanpak.”

 

Om onze strategie helemaal op punt te zetten, gingen we de samenwerking aan met accountantskantoor Cynex. Zij herinnerden ons aan ons sterke inventieve karakter – met grote focus op ons waterbouwverhaal – en onze enorme drive en goesting. Communicatiehuis Expliciet koppelde daar een ijzersterke rebranding aan vast. Vanaf nu gaan we bij Baldewijns door het leven als rasechte doordenkers en doordrijvers.

contacteer ons

voor een vrijblijvend gesprek
en stel ons uw project voor