Jobs

Baldewijns bouwt in Beringen

Start van de bouwwerkzaamheden

We hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk is het zo ver: de start van de bouwwerkzaamheden in Beringen!

Binnen afzienbare tijd vestigen we ons op een gloednieuwe site op het industrieterrein Ravenshout Noord.

De site in Beringen, gelegen vlak aan de oevers van het Albertkanaal, wordt letterlijk onze nieuwe thuishaven. Binnen enkele maanden nemen we er onze intrek in een gloednieuw kantoorgebouw. Ook bouwen we er aan een ruime, moderne en volledig uitgeruste werkplaats voor onze voertuigen en materieel.

Op de site in Beringen wordt een nieuwe breekwerf en stabilisé-centrale opgericht. In Beringen zal dan ook binnenkort het zwaartepunt liggen van onze recyclageactiviteiten.

De onmiddellijke ligging aan het Albertkanaal is hierbij een onmiskenbare troef. Grote hoeveelheden bouwpuin en bouwmaterialen zullen maximaal via het water worden getransporteerd en zullen op deze manier nog sneller en efficiënter verwerkt worden tot gerecycleerde grondstoffen.

De toekomst

Op termijn zal onze huidige site in Kuringen volledig verdwijnen. Onze site in Stokrooie blijft voorbehouden voor onze lokale klanten, met beperktere afnames en verwerkingen.

Met onze herlocalisatie naar de site te Beringen kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. Zowel op productief, logistiek als ecologisch vlak zetten we straks reuzegrote stappen vooruit!

Wij zoeken collega’s

Dankzij onze uitbreiding breiden we onze Baldewijns familie uit en zijn we op zoek naar nieuwe collega’s! Wil je werken in een inspirerende omgeving waar je enkel de beste materialen voor handen krijgt? Ontdek hier onze vacatures en wie weet verwelkomen wij je binnenkort in ons team.

contacteer ons

voor een vrijblijvend gesprek
en stel ons uw project voor