Jobs

Van bouwgrond tot splinternieuw hoofdkantoor

Met trots kunnen we melden dat de bouwwerkzaamheden van onze nieuwe hoofdvestiging in Beringen in volle gang zijn. Onze nieuwe thuishaven is gelegen in het industrieterrein Ravenshout-Noord, Neusenberg 5. Een toplocatie met vlotte bereikbaarheid via de weg en het water! Dit ambitieuze project geeft ons de ruimte en faciliteiten om te blijven groeien en ontwikkelen. Hierdoor kunnen we de komende jaren onze gekende kwaliteit en service elke dag opnieuw verzekeren. 

Een succesvolle start: de breekwerf en stabilisécentrale

Op onze nieuwe site werd enkele maanden geleden al een breekwerf en stabilisécentrale geopend. Deze centrale draait intussen op volle toeren! Je kan er terecht voor de afname van COPRO-gecertificeerde bouwstoffen. Wij bieden een breed gamma aan van zowel cementgebonden als niet-cementgebonden materialen. Ons aanbod vind je hier terug.

Daarnaast recycleren we jouw bouwpuin tot gerecycleerd funderingsmateriaal.

De nieuwe werkplaats

Momenteel zijn we volop bezig met de bouw van onze splinternieuwe werkplaats. Deze nieuwe werkplaats heeft een oppervlakte van maar liefst 2.800 m² en wordt uitgerust met alle nieuwste faciliteiten en tools. We creëren hiermee de ideale plek om ons materieel, onze werfmachines en voertuigen te onderhouden en herstellen.

Volgende fase: kantoorgebouw

Doorheen het jaar wordt de verhuis van Kuringen naar Beringen geleidelijk aan ingezet. Tegen het einde van de zomer is de werkplaats volledig operationeel en zullen de mechaniekers hun werk uitvoeren vanuit Beringen. Dan resteert nog de laatste stap in de bouwwerken van dit jaar: het nieuwe kantoorgebouw.

Eind dit jaar trekken we voor de laatste keer de deur dicht in Kuringen. Met een mix van nostalgie en enthousiasme, bereiden we ons voor op de grote verhuis en de start van een nieuw hoofdstuk in ons verhaal. Na jarenlang gevestigd te zijn in Kuringen, kijken wij bij Baldewijns nu uit naar een mooie toekomst in Beringen. Alle doordenkers en doordrijvers zijn er alvast klaar voor om er volledig in te vliegen!

contacteer ons

voor een vrijblijvend gesprek
en stel ons uw project voor