Jobs

Wij bouwen in Beringen

Baldewijns leeft, Baldewijns groeit. Om die vooruitgang te kunnen blijven realiseren in de toekomst, was het hoog tijd om een nieuwe uitvalsbasis te zoeken. Alleen duurde die zoektocht iets langer dan verwacht. Maar de keuze moest dan ook 100% perfect zijn. Binnen een aantal jaren vindt u de hoofdzetel van Baldewijns niet langer terug in Hasselt, maar in Beringen – hoe kan het ook anders – net naast het water.

Meegroeien met onze opdrachten

Dat de nieuwe hoofdzetel straks aan de oevers van het Albertkanaal ligt, is allesbehalve een verrassing. Het merendeel van onze huidige opdrachten situeert zich op of rond de as Luik-Antwerpen. En gezien de almaar toenemende rol van het water binnen onze core business vormt de site in Beringen de perfecte uitvalsbasis voor onze toekomstige activiteiten. Die zelf ook steeds omvangrijker en omvangrijker worden. Op termijn hopen we door deze investering – van in totaal om en bij de 10 miljoen euro – meer dan 100 nieuwe jobs te creëren.

Water maximaal inzetten

Het verworven terrein in Beringen is maar liefst vijf hectare groot. Dit laat ons toe om onze activiteiten fors uit te bouwen in de toekomst. Zo kunnen we bijvoorbeeld alle materialen die we moeten aan- en afvoeren maximaal over het water transporteren, en nog sneller en efficiënter verwerken tot recyclagemateriaal. Een enorme besparing op vlak van wegtransport en bijhorende CO2-uitstoot. Met andere woorden: zowel productief, logistiek als ecologisch gezien, zetten we straks reuzengrote stappen vooruit. Een verandering die ook voor onze klanten en partners op een positieve manier voelbaar zal zijn.

Verhuisdatum?

Momenteel bevindt onze hoofdzetel zich nog in het Hasseltse Kuringen. Bedoeling is dat we tegen 2023 verhuizen richting onze nieuwe vestiging in Beringen. Voor onze – intussen meer dan zestig doordenkers en doordrijvers – zal dit even een aanpassing zijn, maar ongetwijfeld voelen ze zich er snel thuis. Vanuit de stabilisécentrale in Stokrooie bedienen we in de toekomst enkel nog de kleinere en lokale werven, zonder aan de huidige capaciteit te raken.

contacteer ons

voor een vrijblijvend gesprek
en stel ons uw project voor